Protectie

Acasă / Despre noi / Protecţie

Depinde de posibilitatile fiecaruia, dar echipamentul minim, pe care îl recomandăm, se compune din urmatoarele:

Mască de figură full sau ochelari de protecţie dedicaţi, fie din policarbonat sau plasă. Cu siguranţă EXCLUDEM ochelarii de soare. Recomandăm orice vă vine bine, e încadrat în conditiile de mai sus şi nu se aburesc.

„Aruncător de bile”- adică o replică cu care să tragi. O replică trebuie cumpărată, în mod ideal, după ce ai tras, la cateva jocuri, cu mai multe modele și îți poți face o idee cu ce ţi se potriveşte. Nu recomandăm spring-urile, mai ales sniper, pentru că reload time-ul este foarte mare, iar pe câmpul de luptă, veţi fi puşi în situaţii destul de neplăcute.

Vă recomandăm o ținută de tip camuflaj, adaptată terenului de joc, dar dacă nu aveţi, puteţi folosi un trenning negru sau kaki.  Nu recomandăm culorile ţipătoare, care nu se regăsesc în natură. Veţi fi o ţintă mult mai vizibilă.

Protecşie pentru cap. O sapcă, căciulă, cagulă,  ceva care să vă ferească de bilele venite în scafarlie de aproape. Pentru culori, recomandăm negru sau camuflaje.

Manuşile sunt de nelipsit pentru jocurile urban/CQB, când bilele în degete pun în pericol calitatea distracției. Manusile ar fi bine să fie din piele, sau să aibă inserţii de piele, pentru a oferi o priză cât mai bună pe jucarie.

Bocanci. Un element OBLIGATORIU, dat fiind terenul dificil și acțiunea solicitantă la nivelul gleznelor. Un bocanc bun o să-ţi ţină talpa şi glezna dreaptă, şi o să te ferească de multe necazuri pe terenuri accidentate, acoperite de cioburi.

Vestă reflectorizantă. În multe jocuri, se cere ca jucatorul scos să poarte o vestă reflectorizantă, după ce a murit sau e în drum spre bază.

AIRSOFT

BUCUREŞTI, ROMÂNIA

44.4356808,26.0357397

Telefon: +40724686907

E-mail: contact@taste-airsoft.ro