All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Foarte utila aplicația. Arta cere sacrificii.
 3. Încerca să nu te mai aprinzi asa repede, este mai bine pentru tine și sănătatea ta. Ce ai făcut este excelent având în vedere timpul și experienta. Eu unu sunt entuziasmat ca primesc notificări si pot sa fiu mai atent la ceea ce sortez pentru bunul meu plac. Multe 👏👏👏și o 🍺 pentru destindere.
 4. A venit si raspunsul oficial: The OneSignal Player ID is a UUID (Unique Universal Identifier) that OneSignal creates per device per OneSignal App ID. The format is lowercase letters and numbers 8 characters-4 characters-4 characters-4 characters-12 characters like b3aaabc2-9a47-4647-adda-3e4583a2d19e. The Player ID is generated based on the: Google Advertising ID for Android identifierForVendor for iOS browser profile with device for web. Datele colectate , in general, nu sunt PII (Personally Identifiable Information) cu exceptia data-tagurilor ce trec prin serverele lor, Singurul data tag ce il folosim este susmentionatul UUID, un alt exemplu ar fi adresa de email (in cazul implementarii unui chat), ceea ce nu folosim. deci ei nu stiu mai mult decat stie orice alta aplicatie (ba chiar mai limitat ca am avut grija de asta). mai jos atasez informatiile voastre ce se afla in contul applicatiei si implicit pe serverul lor ,ca toata lumea sa doarma linistita. In ceea ce priveste functionalitatea serviciului, avem exclusivitate. deci nu vom primi reclame. Dupa cum vedeti mai jos singurele date identificabie sunt modelul de telefon, si daca a fost rootat. restul e frectie la picior de lemn. Scuzati-ma daca am ridicat semnale de temeri, putem continua linistiti cu ei. Astept parerile voastre despre asta, in special daca aveti o nemultumire.
 5. WOOH alarma falsa, mailul era despre segmentele active, care sunt 5 momentan, 6 fiind maximul pe free. Cand vine vorba de violarea intimitatii, ma aprind repede. Ceea ce am maintionat mai sus a fost dupa un research, dar articolele erau ceva mai vechiute (greseala mea ca nu am vazut datele publicarilor), oricum, le-am scris si providerilor de la OneSignal asa ca asteptam confirmarea scrisa.
 6. Salutare camarazi, Revin cu update-uti legat de acest topic. In urma cu 21 de ore am primit un mail ciudatel de la procesatorul de notificari. Noi folosim OneSignal, lideri de piata in momentul actual , acestia si-au modificat politica pentru pachetele free. (Mda. Agende ascunse ale marilor companii.) Cum ceea ce e moca e prea frumos ca sa dureze, noua lor politica nu mai acopera GDPR, motivul fiind acoperirea costurilor abonamentelor free. Acestia specificand ca pot vinde catre interesate companii date despre acesti subscriberi, respectiv NOI. Aceste date, oficial, cuprind browser, tip de mobil, locatia generala, limba, ora, interese personale, si chiar adresa IP. aceste date putand fi colectate cu orice alt site web etc. (chiar si taste colecteaza acest tip de date in , in cazul nostru scopul este pur statistic). Daca OneSignal este lider de piata si de incredere, nu stim nimic despre cei ce urmeaza sa foloseasca aceste date, poate nu ne vor impacta direct, sau poate ne vom trezi cu reclame pe mobilele noastre prin propria aplicatie. Voi reveni cu o propunere de solutii dupa un studiu de piata si un plan de actiune. Deci urmatoarea mea postare aici va fi un vote pool.
 7. Earlier
 8. Hai ca vedem cum o rezolvam.. tu pune linkurile
 9. Eu iau salariu pe 12 poți sa aștepți vreu sa cumpăr un încărcător pt 1911 și poate mai, dau un ochi la ce îmi mai trebui zile asta Dacă se poate
 10. Mai jos aveti parerile mele: Cum a zis si Buddha mai sus. Terenul nu a fost wow, se vede ca nu au mai avut baietii access la el cum aveau inainte. Jocul a fost foarte misto, desi scurt din cauza caldurii, sincronizarea a fost foarte buna, comunicarea (mai avem de lucru putin la ea) Overall a fost o experienta placuta!
 11. Multumit de joc si de colaborarea cu coechipierii. Teren promitator. Incepem sa ne refacem structura fizica si sa ne (re)obisnuim sa comunicam corect si complet.
 12. Concluzia meciului: PRO -numarul de participanti destul de mare -organizatori seriosi -teren mare -scenariu ok CONTRA -faptul ca a fost foarte cald si umbra nu prea, a facut jocul sa aiba un tempo redus -nu au fost incursiuni sau angajari interesante -joc scurt din pricina caldurii Jocul a fost ok,doar ca nu cea mai misto locatie in conditiile astea meteorologice. Nu pot sa zic nimic rau, toti am jucat excelent chiar daca am sters mai des apa de mine decat am apucat sa folosesc replica. Joc mult prea pasiv dar nu cred ca se putea mai bine cu caldura asta.
 13. Luna imediat urmatoare, respectiv 8 cu intarziere 10 Iulie urmeaza sa dau o comanda pe Cluj. Mai exista doritori care se se bage la aceasta comanda ?
 14. Hai să fim măcar de un squad. Eu vin direct din gardă. Hai și voi
 15. Sunt 50/50 aveam muzeu cu familia
 16. mi-am dorit foarte mult sa merg Duminica asta la joc, dar a intervenit ceva mult mai important; va sfatuiesc sa mergeti la joc, avand in vedere ca toti ardeam de nerabdare sa facem un pic de miscare.
 17. Olla, Weekendul asta mergem la HAT, asa ca va rog sa va anuntati prezenta sau absenta: Sa va stabiliti punct de intalnire; Black Squad impreuna cu Hardcore Airsoft Team organizeaza joc cu invitatie deschisa, Duminica 23.02.2019, la 'Black Squad Battleground' zona Otopeni. Scenariul va fi anuntat la locatie. Locatie: https://goo.gl/maps/Sx9ThyVN8wQbaTJy8 Orar: 09:00 - Crono 09:30 - Briefing - OBLIGATORIU! 10:00 - Start Joc Viteza: - recomandam 110 m/s - interzis peste 135 m/s AEG - bolt action 170 m/s maxim Adunarea se face la ora 9.00 la locatia stabilita in event. INFORMATII GENERALE: NU SE TRAGE CU REPLICILE IN PARCARE!!!! NU SE TRAGE IN DIRECTIA OAMENILOR FARA OCHELARI DE PROTECTIE!!! NU SE TRAGE IN DIRECTIA DRUMULUI PUBLIC!!! Drumul este circulat de civili, toti fara protectie. Daca intalniti civili strigati "STOP CIVILI!" si escortati civilii in zona safe. Reglajele si testele se fac exclusiv in spatiul amenajat. Daca nu stiti care este spatiul destinat, intrebatii organizatorii. OCHELARII SE POARTA OBLIGATORIU PE TOT TERENUL !!! Parcarea este considerata "safezone". Nu sunt admise dispozitivele pirotehnice, sa aruncati gunoaie sau sa aprindeti foc pe teren. Pentru o mai buna simulare a realitatii recomandam incarcatoare midcap, dar sunt admise orice fel de incarcatoare pe replici (midcap, hicap indiferent de configuratia replicii) Este interzis blind fire, nemuritorii dar si nimeritorii! Orice problema se aduce in atentia organiatorilor. Cand "muriti" strigati "MORT!" ridicati arma in sus si daca aveti, puneti vesta reflectorizanta sau carpa mortului pe voi. In caz contrar, va asumati ca se poate sa mai incasat cateva bile pana se prinde adversarul ca ati murit. Obiectele gasite pe teren se predau organizatorilor de unde se ridica de catre cei ce le-au pierdut. Daca nu aveti echipament sau replici dar doriti sa participati la joc, puteti inchiria la locatie cu anunt in prealabil. Se pot cere detalii prin mesaj privat (PM) pe pagina oficiala CSHAT - https://www.facebook.com/CSHAT/ sau Black Squad https://www.facebook.com/clubairsoftbucuresti/ Nu se percepe taxa de participare dar prin participarea la aceste jocuri va dati acceptul de a aparea in poze ce pot fi folosite la promovarea acestui sport si va asumati raspunderea pentru eventuale accidente care se pot intampla.
 18. primul sau mandat
 19. Mizeria lui dupa
 20. Buddha

  Generic question?

  Doar personale, pt ca anul acesta am cele mai grele 3 examene. Pt club am lucrat și voi mai lucra în limita timpului la cursurile de pe classroom.
 21. Whisp

  Generic question?

  Burst mode mosfet. Imi lipseste arduino Desi cred ca pot incerca cu digispark 2lei cand vine din china http://airsoft.spells.dk/Guides.cshtml?Page=BurstModeMosfet
 22. Voi ce proiecte va chinuiti sa terminati ?
 23. am raspuns la email si speram ca situatia actuala sa le permita organizarea evenimentului OVL 2020
 1. Load more activity