1. Zona TASTE

  1. Anunturi echipa TASTE

   Welcome To TASTE

   27
   posts
  2. Despre TASTE

   De ce TASTE si nu alt nume ? Gasiti raspunsurile aici.

   4
   posts
  3. Antrenamente tactice

   Antrenamente sustinute de clubul TASTE, afla unde se desfasoara si ce vom face.

   17
   posts
  4. Uniforma si accesorii TASTE

   Aflati mai multe informatii despre uniforma si accesoriile noastre. Antrenamente sustinute de clubul TASTE, afla unde se desfasoara si ce vom face.

   24
   posts
 2. Jocuri TASTE

  1. Jocuri viitoare

   Unde vom juca, cu cine si la ce ora.

   182
   posts
  2. Dupa jocuri - poze si impresii

   Ce impresie ti-a facut ultimul joc, eventual link-uri catre pozele de la locatie.

   • No posts here yet
  3. Evenimente

   Unde puteti merge pentru a participa la evenimente nationale sau internationale.

   59
   posts
  4. Idei scenarii de joc

   Idei/implementari scenarii de joc. Se poate posta orice idee care se poate transpune in airsoft.

   12
   posts
  5. 57
   posts
 3. Arhiva

   • No posts here yet
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 1 Guest (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Topics

 • Posts

  • Foarte utila aplicația. Arta cere sacrificii. 
  • Încerca să nu te mai aprinzi asa repede, este mai bine pentru tine și sănătatea ta. Ce ai făcut este excelent având în vedere timpul și experienta.  Eu unu sunt entuziasmat ca primesc notificări si pot sa fiu mai atent la ceea ce sortez pentru bunul meu plac.  Multe 👏👏👏și o 🍺 pentru destindere. 
  • A venit si raspunsul oficial: The OneSignal Player ID is a UUID (Unique Universal Identifier) that OneSignal creates per device per OneSignal App ID. The format is lowercase letters and numbers 8 characters-4 characters-4 characters-4 characters-12 characters like b3aaabc2-9a47-4647-adda-3e4583a2d19e. The Player ID is generated based on the: Google Advertising ID for Android identifierForVendor for iOS browser profile with device for web. Datele colectate , in general, nu sunt  PII (Personally Identifiable Information) cu exceptia data-tagurilor ce trec prin serverele lor, Singurul data tag ce il folosim este susmentionatul UUID, un alt exemplu ar fi adresa de email (in cazul implementarii unui chat), ceea ce nu folosim. deci ei nu stiu mai mult decat stie orice alta aplicatie (ba chiar mai limitat ca am avut grija de asta). mai jos atasez informatiile voastre ce se afla in contul applicatiei si implicit pe serverul lor ,ca toata lumea sa doarma linistita.   In ceea ce priveste functionalitatea serviciului, avem exclusivitate. deci nu vom primi reclame. Dupa cum vedeti mai jos singurele date identificabie sunt modelul de telefon, si daca a fost rootat. restul e frectie la picior de lemn. Scuzati-ma daca am ridicat semnale de temeri, putem continua linistiti cu ei. Astept parerile voastre despre asta, in special daca aveti o nemultumire.
  • WOOH alarma falsa, mailul era despre segmentele active, care sunt 5  momentan, 6 fiind maximul pe free. Cand vine vorba de violarea intimitatii, ma aprind repede. Ceea ce am maintionat mai sus a fost dupa un research, dar articolele erau ceva mai vechiute (greseala mea ca nu am vazut datele publicarilor), oricum, le-am scris si providerilor de la OneSignal asa ca asteptam confirmarea scrisa.
  • Salutare camarazi,   Revin cu update-uti legat de acest topic. In urma cu 21 de ore am primit un mail ciudatel de la procesatorul de notificari. Noi folosim OneSignal, lideri de piata in momentul actual , acestia si-au modificat politica pentru pachetele free. (Mda. Agende ascunse ale marilor companii.) Cum ceea ce e moca e prea frumos ca sa dureze, noua lor politica nu mai acopera GDPR, motivul fiind acoperirea costurilor abonamentelor free. Acestia specificand ca pot vinde catre interesate companii date despre acesti subscriberi, respectiv NOI. Aceste date, oficial, cuprind browser, tip de mobil, locatia generala, limba, ora, interese personale, si chiar  adresa IP. aceste date putand fi colectate cu orice alt site web etc. (chiar si taste colecteaza acest tip de date in , in cazul nostru scopul este pur statistic). Daca OneSignal este lider de piata si de incredere, nu stim nimic despre cei ce urmeaza sa foloseasca aceste date, poate nu ne vor impacta direct, sau poate ne vom trezi cu reclame pe mobilele noastre prin propria aplicatie.   Voi reveni cu o propunere de solutii dupa un studiu de piata si un plan de actiune. Deci urmatoarea mea postare aici va fi un vote pool.    
 • Member Statistics

  • Total Members
   20
  • Most Online
   7

  Newest Member
  Taste Live
  Joined