Sil

Membru T.A.S.T.E
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Concluzia meciului: PRO -numarul de participanti destul de mare -organizatori seriosi -teren mare -scenariu ok CONTRA -faptul ca a fost foarte cald si umbra nu prea, a facut jocul sa aiba un tempo redus -nu au fost incursiuni sau angajari interesante -joc scurt din pricina caldurii Jocul a fost ok,doar ca nu cea mai misto locatie in conditiile astea meteorologice. Nu pot sa zic nimic rau, toti am jucat excelent chiar daca am sters mai des apa de mine decat am apucat sa folosesc replica. Joc mult prea pasiv dar nu cred ca se putea mai bine cu caldura asta.
 2. Nume: Prosbik Prenume: Szilard Nickname: Sil Varsta: 31 Adresa email: szilard.prosbik@outlook.com Telefon: 0738 846 058 Particip!
 3. Sil

  TESTE Aplicatie mobil

  Suna bine, cei drept eu nu am avut probleme cu accesarea forumului.
 4. +1 de la mine s-a anulat din pacate dar eu vin in continuare
 5. ma bag cu + 1 daca se accepta, baiatu a mai jucat airsoft la viata lui Corectie: Prezent cu +1
 6. Teren: interesant, posibilitatea de jocuri cu numar mare de participanti. Nici acum nu cunosc terenul pe deplin Organizatori: cel putin din punctul meu de vedere, prea multa aroganta din partea persoanei prezente Jocul: Scenariu interesant dar prin skmplul fapt ca oameni putini si/sau lipsa de coordonare a facut un haos M-as intoarce doar la eventuri precum duminica asta care urmeaza.
 7. Absent si stiu ca am intarziat cu raspunsul, scuze guys. Poate sapt viitoare ne adunam