Whisp

Divizia T.A.S.T.E
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10

Recent Profile Visitors

482 profile views
 1. A venit si raspunsul oficial: The OneSignal Player ID is a UUID (Unique Universal Identifier) that OneSignal creates per device per OneSignal App ID. The format is lowercase letters and numbers 8 characters-4 characters-4 characters-4 characters-12 characters like b3aaabc2-9a47-4647-adda-3e4583a2d19e. The Player ID is generated based on the: Google Advertising ID for Android identifierForVendor for iOS browser profile with device for web. Datele colectate , in general, nu sunt PII (Personally Identifiable Information) cu exceptia data-tagurilor ce trec prin serverele lor, Singurul data tag ce il folosim este susmentionatul UUID, un alt exemplu ar fi adresa de email (in cazul implementarii unui chat), ceea ce nu folosim. deci ei nu stiu mai mult decat stie orice alta aplicatie (ba chiar mai limitat ca am avut grija de asta). mai jos atasez informatiile voastre ce se afla in contul applicatiei si implicit pe serverul lor ,ca toata lumea sa doarma linistita. In ceea ce priveste functionalitatea serviciului, avem exclusivitate. deci nu vom primi reclame. Dupa cum vedeti mai jos singurele date identificabie sunt modelul de telefon, si daca a fost rootat. restul e frectie la picior de lemn. Scuzati-ma daca am ridicat semnale de temeri, putem continua linistiti cu ei. Astept parerile voastre despre asta, in special daca aveti o nemultumire.
 2. WOOH alarma falsa, mailul era despre segmentele active, care sunt 5 momentan, 6 fiind maximul pe free. Cand vine vorba de violarea intimitatii, ma aprind repede. Ceea ce am maintionat mai sus a fost dupa un research, dar articolele erau ceva mai vechiute (greseala mea ca nu am vazut datele publicarilor), oricum, le-am scris si providerilor de la OneSignal asa ca asteptam confirmarea scrisa.
 3. Salutare camarazi, Revin cu update-uti legat de acest topic. In urma cu 21 de ore am primit un mail ciudatel de la procesatorul de notificari. Noi folosim OneSignal, lideri de piata in momentul actual , acestia si-au modificat politica pentru pachetele free. (Mda. Agende ascunse ale marilor companii.) Cum ceea ce e moca e prea frumos ca sa dureze, noua lor politica nu mai acopera GDPR, motivul fiind acoperirea costurilor abonamentelor free. Acestia specificand ca pot vinde catre interesate companii date despre acesti subscriberi, respectiv NOI. Aceste date, oficial, cuprind browser, tip de mobil, locatia generala, limba, ora, interese personale, si chiar adresa IP. aceste date putand fi colectate cu orice alt site web etc. (chiar si taste colecteaza acest tip de date in , in cazul nostru scopul este pur statistic). Daca OneSignal este lider de piata si de incredere, nu stim nimic despre cei ce urmeaza sa foloseasca aceste date, poate nu ne vor impacta direct, sau poate ne vom trezi cu reclame pe mobilele noastre prin propria aplicatie. Voi reveni cu o propunere de solutii dupa un studiu de piata si un plan de actiune. Deci urmatoarea mea postare aici va fi un vote pool.
 4. Hai ca vedem cum o rezolvam.. tu pune linkurile
 5. Luna imediat urmatoare, respectiv 8 cu intarziere 10 Iulie urmeaza sa dau o comanda pe Cluj. Mai exista doritori care se se bage la aceasta comanda ?
 6. Sunt 50/50 aveam muzeu cu familia
 7. Whisp

  Generic question?

  Burst mode mosfet. Imi lipseste arduino Desi cred ca pot incerca cu digispark 2lei cand vine din china http://airsoft.spells.dk/Guides.cshtml?Page=BurstModeMosfet
 8. Voi ce proiecte va chinuiti sa terminati ?
 9. 1 cred ca ne descurcam cu MRE 2 cred ca toti mergem 3 puncte de igienizare 4 DA
 10. Am ridicat v1.3 pentru a corecta bara de navigatie de jos, acum este neagra in loc de alba, pentru cei ce au telefoane fara butoane tactile jos.
 11. Nu uitati ca mai sunt 6 zile pana la plasarea comenzii de bile Comanda consumabile
 12. V1.1 a aparut pentru telefonul lui Bushi, care, la fel ca el, daca nu are pasii bine definiti, prin declaratii distincte.. se pierdea si dadea crash.. nu e musai sa faceti acel update dar e pus pentru ca este versiunea cea mai recenta sa fie pentru viitoare dezvoltari
 13. Cu asta cred ca am incheiat, v1.0 is released Am fixat orientarea aplicatiei pe portret -am adaugat deschiderea pe applicatie facebook in cazul in care exista instalata, daca nu, va pleca pe browser -am adaugat canalul oficial de youtube, pe acelasi principiu ca si la facebook