6 atasamente inutile in airsoft

Nu va simtiti descurajati de aceasta lista, doar ganditi-va intr-adevar daca aveti nevoie cu adevarat de ceea ce veti vedea detaliat mai jos, inainte de a adauga acest produs in cosul dumneavoastra de cumparaturi.

bipod taste

Bipod 

– Daca urmeaza sa achizitionezi sau esti unul din utilizatorii acestui atasament gandeste-te, cate replici cantaresc mai mult de 4KG si cat timp iti petreci per runda cu o replica grea. Intre 30 si 60 de minute? Cand vine vorba de jocurile CQB, ai nevoie de bipod? Cata lume isi sprijina replica pur si simplu de rama geamului ori a usii, de o anvelopa sau de un obstacol?
Daca o replica nu este foarte greoaie sau nu ai desemnata o pozitie stationara in teren, bipodul devine un atasamant inutil, atat datorita rapiditatii de desfasurate a jocului cat si datorita faptului ca majoritatea distantelor de angajare sunt relativ mici. Nu se executa angajari la o distanta foarte indepartata si nici nu se executa trageri de mare precizie, incat sa ai nevoie de extra stabilizare, iar ca mitralior tinzi sa fii ceva mai mobil.

taste laser rosu

Laserele vizibile 

– Cat sens are sa ai atasat asa ceva de replica si sa joci, ziua, in amiaza mare; un combo de laser IR si un set de NVG au ceva utilitate si sens intr-un meci de noapte. Unii jucatori pot folosi laserele pentru a informa cu privire la anumite directii de angajare, dar, daca au laserul atasat de replica va trebui sa isi paraseasca tinta din vedere doar de dragul informarii celorlalti. Pe teren se intampla ca accidental sa indrepti laseul spre campul vizual al altor jucatori, aducand astfel un mare disconfort. Utilizarea lui iti poate dezvalui pozitia, este interzisa pe multe terenuri, nu este mai presus de un RedDot reglat corect si poate dauna vederii.

catare clasica-laterala-taste

Catarile inclinate

– Intr-un camp real de lupta acestea sunt de mare ajutor atunci cand nu mai poti beneficia de despozitivele optice, dar, in airsoft sunt total inutile datorita efectului dat de camera de hop-up. Vazute din lateral, BB-urile, vor avea cu totul alta traiectorie iar ochirea pe aceste sisteme va fi aproape imposibila.

baioneta taste

Baioneta 

– Majoritatea platformelor au monturile necesare atasarii unei baionete, dar cat de des reusesti sa faci un knife-kill? Desi montate pe un build istoric, pentru prezentare, arata bine, insa pe terenul de airsoft nu vei face dect sa adaugi extra lungime replicii tale.

tragaci lama taste

Tragaci-lama

– Este o modificare adusa replicii tale pentru a imbunatati viteza de declansare pe semi pana la momentul confundarii cu declansarea automata. Aceasta modificare este interzisa pe majoritatea terenurilor ce impun regula semi… pana la urma de ce sa adaugi extra cost cand poti executa “auto” direct cu replica ta?

taste supresor

Supresorul 

– Daca nu folosesti acest atasament pentru a reduce zgomotul unei replici HPA, sa ascunzi o teava prelungita, o unitate tracer sau sa stabilizezi upper receiver-ul atunci el nu isi are rostul. Multi il au si il folosesc, dar, majoritatea supresoarelor sunt complet goale adaugand doar lungime si greutate replicii. Atasat unui pistol, va aplica presine pe slide, iar replica nu va mai functiona cum trebuie. Supresorul este destul de scump, iar montat pe o replica electrica singurul beneficiu este cel vizual, deoarece la replicile electrice majoritatea zgomutului provine de la componentele acesteia, cum ar fi motor si gearbox.

Sursa si credite :

Apasa clopotelul din dreapta (vizibil in Chrome) pentru abonare.