6 atasamente utile in airsoft

Deoarece exista o multitudine de atasamente in lumea airsoft-ului, in acest articol vom detalia importanta celor mai utile dispozitive. Iata ce ar trebui sa ai in vedere atunci cand doresti sa adaugi ceva in cosul de cumparaturi de airsoft.

Sling taste airsoft 2 puncte

Sling-urile

Unele replici pot deveni destul de greoaie dupa o anumita perioada de timp datorita oboselii. Anumite persoane le folosesc pentru completarea unor piese istorice, pe cand altii, pur si simplu le vor folosi pentru a le permite sa isi “arunce” replica pe spate, atunci cand o schimba cu una secundara. Utilizarea sling-ului este necesara atunci cand ai nevoie sa elimini tensiunea bratelor sau sa iti lasi replica sa atarne de tine avand-o mereu la indemana.  Acest accesoriu, cu siguranta, va fi cel mai bun prieten al tau pe perioade lungi de joc.

mag adaptor taste

Adaptoarele de magazii

Gasirea unor magazii perfect compatibile cu replica ta este dificila, importanta si destul de costisitoare. Spre exemplu, cu aceast dispozitiv puteti folosi magaziile de la replica principala si pe replica secundara, sau puteti folosi magazii de M pe un shotgun, economisind timp, bani si elimina incarcatura si grijile extra de pe teren, metoda este foarte recomandata replicilor HPA.

taste red dot sight

Dispozitivele optice

Lunetele modeste pot aduce un beneficiu major in angajarile la distanta sau urmarirea adversarului, exceptie facand, aici lunetele cu magnificatie foarte mare, acestea devenind inutile deoarece angajarile nu se fac la distante foarte mari si te vei alege doar cu un monoclu atasat de replica ta.
Cele mai eficiente dispozitive optice din categorie fiind dispozitivele de tip RedDot, acestea permitand o tintire in clar si eficienta asupra obiectivului, raportata la distantele de angajare din airsoft. Orice dispozitiv optic ce face angajarea mai eficienta este bine venit, atat timp cat il folosesti corect.
Desi inestetice, o investitie buna sunt protectiile pentru aceste dispozitive optice, deoarece pot fi sparte destul de usor de BB-uri.

Unitatea tracer compacta

O data ce ai folosit acest atasament la un joc de CQB sau de noapte, este destul de dificil sa mai dai inapoi; arata bine, este practic si usor de folosit; vei vedea mereu unde ajung BB-urile tale, il poti folosi concomitent cu cateva BB-uri rosii sau portocalii, ca un indicator de golire a magaziei, asa vei sti mereu cand va fi nevoie sa iti reincarci replica.

lanterna taste

Lanterna

Acesta atasamant este binevenit pe orice replica, te va ajuta sa vezi in zonele intunecate dar te va si ajuta sa distragi adversarul oferindu-ti timp sa il elimini din joc. Pot fi gasite in diferite forme si culori pentru aproape orice model de platforma si vor aduce un aport enorm in luptele de CQB. Ignorand aspectul incapacitarii vizuale de moment, lanterna te va ajuta sa identifici rapid tintele din colturile intunecate, iluminandu-le si concentrand atacul coechipierilor tai. Rezumand, poti folosi iluminarea pe post de tracer, pentru iluminatul de siguranta sau distragere a inamicului.

lansator grenade taste

Lansatoarele de grenade de tip ploaie

Desi inutile si periculoase in jocurile de CQB, in jocurile din aer liber acesta iti va fi util, atunci cand ai nevoie sa elimini tinte multiple; in loc de BB-uri poti sa incarci pe teava o bara din burete hidrofob, pe care sa il lansezi pentru a elimina un vehicol. Intr-adevar utilitatea acestui atasament tine foarte mult de tipul magaziei folosite, unele consumand mai mult gaz decat este necesar, asa ca informeaza-te bine inaine sa achizitionezi unul.

Sursa si credite :

Apasa clopotelul din dreapta (vizibil in Chrome) pentru abonare.