BB-uri, performanta si functionalitate

BB-urile reprezinta cea mai ieftina investitie fata de replicile dvs. Airsoft. Dar retineti ca achizitionarea de BB-uri ieftine, cum ar fi cele pe care le vedeti stand pe rafturi din diverse magazine de articole sportive, pot provoca daune componentelor interne ale replicii dumneavoastra.

Asadar, s-ar putea sa va intrebati, de ce sunt atat de ieftine atunci? Ei bine, se datoreaza faptului ca sunt destinate a fi folosite cu replici Airsoft de calitate inferioara. Daca veti avea sansa sa studiati aceste BB-uri ieftine, veti observa ca dimensiunea, forma si greutatea lor sunt complet identice. Unele dintre ele nu sunt nici macar sferice. Ce se va intampla daca utilizati aceste BB-uri de grad scazut?

bb viu coloratebb viu colorate taste taste

BB-urile viu colorate sunt un indicator foarte bun al greutatii reduse si a calitatii scazute. Aceste BB-uri sunt adesea foarte usoare si fragile. De multe ori, au multe imperfectiuni majore, inclusiv nuburi, linii, onduleuri, bavuri si fisuri. Un mod usor de a distinge BB-urile de calitate scazuta, este producatorul. BB-urile fabricate in China au, de obicei, o calitate slaba, in timp ce BB-urile fabricate in Taiwan si Japonia au o calitate mult mai buna.

bb transparente taste

BBS-uri clare sau transparente sunt adesea gasite la diverse articole sportive si magazine generale. Acestea sunt adesea false fiind inscriptionate ca BB-uri „de inalta precizie” sau „de inalta calitate”. Dimpotriva, aceste BB-uri au o calitate extrem de scazuta. Adesea au bule de aer, care le determina sa fie in afara echilibrului, ceea ce le poate determina sa cada in zbor. De asemenea, acestea prezinta aceleasi calitati slabe ca si BB-urile viu colorate.

bb stock taste

Atunci cand achizitionati un pistol airsoft, de multe ori acesta va include 100 sau mai multe runde. Desi sunt incluse cu replica, acestea sunt de obicei de calitate foarte scazuta si iti pot deteriora noul pistol. Daunele provenite din utilizarea acestor BB-uri nu fac obiectul garantiei.

bb refolosite

Nu reutilizati niciodata BB-urile care au fost trase sau au fost aruncate in murdarie. BB-urile murdare vor provoca blocaje in interiorul butoaielor si pot provoca o defectiune catastrofala a sistemului de compresie a pistolului sau a mecanismului de tragere.

bb galbene taste

Nu incarcati si nu folositi BB-uri malformate sau deformate. Aceste tipuri de BB pot fi gasite chiar si in pungi de inalta calitate. Adesea, sunt extrem de malformate incat nu mai seamana cu un BB. Aveti grija cand incarcati magaziile de mare capacitate, deoarece acestea pot trece adesea neobservate. Utilizarea acestor BB-uri poate deteriora magazia sau, mai rau, replica in sine.

bb forme

Utilizarea de BB-uri de dimensiuni corespunzatoare este un factor extrem de important. Factorul unu, acestea vor afecta viteza. Cand utilizati un BB cu diametrul corect, acesta asigura ca cea mai mare parte a aerului ramane in spatele BB-ului. Acest lucru permite aerului sub presiune sa impinga BB-ul prin teava folosind cea mai mare parte a aerului. Folosirea de BB-uri slab dimensionate poate cauza pierderea vitezei. BB-urile cu diametre ce nu corespund specificatiilor pot permite aerului sa calatoreasca si in jurul acestora.

bag jam taste

Utilizarea BB-urilor de calitate slaba poate provoca blocarea BB-urilor in magazie sau teava si poate provoca o distrugere a unora dintre BB-uri. Aceste fragmente minuscule de plastic sunt mici si pot intra in functionarea interna a pistolului, provocand defectiuni.

bb gear taste

De multe ori, cand o replica este blocata din cauza BB-urilor slab calitative, problema se transfera pana la gearbox. Chiar si dintii de metal rezistenti ai angrenajelor pot fi deteriorati definitiv din cauza utilizarii unor BB-uri incadecvate.

Sursa si credite :

  • Buddha [T.A.S.T.E. airsoft]
Apasa clopotelul din dreapta (vizibil in Chrome) pentru abonare.