Identificare arcuri gearbox airsoft

Replicile de airsoft sunt dispozitive populare folosite în jocurile și competițiile de airsoft, care imită funcționalitatea armelor de foc reale. Un aspect esențial al unei replici de airsoft este arcul, care influențează puterea și performanța sa. În acest articol, vom explora diferitele arcuri utilizate în replicile de airsoft și vom învăța cum să facem diferența între ele manual, utilizând un simplu cantar de mână.

Arhitectura arcului: Arcul reprezintă o componentă esențială a replicilor de airsoft și este responsabil pentru propulsarea bilelor. Arcurile sunt clasificate în funcție de puterea lor, care este măsurată în kilograme (KG) și determină viteza și distanța pe care o poate atinge bila. În general, cu cât este mai mare valoarea în KG a arcului, cu atât puterea și performanța replicii sunt mai mari.

Cum să faci diferența între arcuri, manual cu ajutorul unui cantar de mână: Un cantar de mână este un instrument util pentru a măsura puterea arcului și, astfel, pentru a face diferența între ele. În funcție de lista valorilor cantarului pe care o ai la dispoziție, poți asocia anumite valori cu anumite tipuri de arcuri. Iată cum poți face acest lucru:

 

  1. M150: Valoarea cantarului se situează între 14.51 și 16.78 KG. Aceasta indică un arc puternic, utilizat în general pentru replicile de airsoft de înaltă performanță. Acest tip de arc oferă o viteză mare și o distanță de angajare impresionantă.

  2. M140: Valoarea cantarului se situează între 12.70 și 14.51 KG. Aceste arcuri sunt puternice și sunt ideale pentru jocurile de airsoft în medii deschise, oferind o combinație bună între putere și precizie.

  3. M130: Valoarea cantarului se situează între 10.88 și 12.70 KG. Arcurile M130 sunt populare în jocurile de airsoft, deoarece oferă o putere moderată și precizie, fiind potrivite pentru diferite tipuri de terenuri.

  4. M120: Valoarea cantarului se situează între 9.52 și 10.88 KG. Aceste arcuri sunt ușor mai slabe decât cele menționate anterior, dar încă oferă o performanță decentă. Ele sunt adesea preferate în jocurile de interior sau pe distanțe scurte.

  5. M110: Valoarea cantarului se situează între 8.16 și 9.52 KG. Aceste arcuri sunt mai slabe și sunt potrivite pentru jocurile de airsoft de interior sau pentru cei care doresc o putere redusă.

  6. M100: Valoarea cantarului se situează între 6.35 și 8.16 KG. Arcurile M100 sunt cele mai slabe, utilizate în general în replicile de airsoft pentru jocuri de interior sau pentru trageri pe distanțe foarte scurte.

Sursa si credite :

  • Whisp
Apasa clopotelul din dreapta (vizibil in Chrome) pentru abonare.