MultiTool - Ce ofera?

Un MultiTool poate fi util în viața de zi cu zi, nu numai în situații de supraviețuire.

Ce oferă ?

Poate oferi o mulțime de instrumente – de unde și numele. Există diferite opțiuni disponibile. Este întotdeauna un schimb între greutate / dimensiune și cantitatea / setul de instrumente. Instrumentele comune disponibile într-un MultiTool tipic sunt:

  • Cuţit
  • Deschizător de conserve
  • Şurubelniţă
  • Clesti / Pinci
  • Clește de sarmă
  • Fierăstrău de lemn

Există, de asemenea, instrumente speciale, cum ar fi: drivere de biți, fluier, foarfece, tijă de cremene pentru a stârni un foc, ascuțitor, ..

Dacă utilizați un instrument multifuncțional în viața de zi cu zi, atunci știți cum să îl utilizați într-o situație de supraviețuire. Secundele de rapiditate și încrederea pe care o ai în instrumentul tău poate decide între viață și moarte.

Ce MultiTool sa aleg?

Există o mulțime de opțiuni pe piață. Îmi place foarte mult OHT-ul meu din seria Leatherman. De asemenea, îmi place povestea din spatele companiei. Există un videoclip frumos cu inventatorul de pe YouTube. El dorea acest instrument și a persistat într-un mod foarte umil. De asemenea, el arată, in videoclip, cu mândrie, durabilitatea acestui instrument – merită cu adevărat să arunci o privire dacă mai ai internet.

Victorinox este o altă opțiune, furnizorul suedez al cuțitului elvețian al armatei (Swiss Army Knife). Cu o mai mică diversitate în formele modelului – două, de fapt, drepte sau ergonomice. Victorinox oferă o selecție serioasă de instrumente încorporate. O recomandare este SwissTool Spirit (cea ergonomică).

Apasa clopotelul din dreapta (vizibil in Chrome) pentru abonare.