Tipuri de casti tactice in airsoft

Este foarte important sa achizitionati o casca buna pentru a preveni loviturile in cap care pot fi fatale, dar si pentru a putea monta o camera sau alte atasamente specifice jocului respectiv.

O multime de oameni poarta casti doar pentru a mentine realismul jocului. O casca nu este doar pentru a va proteja de BB-uri, ci va protejeaza si de mediul inconjurator, atunci cand trebuie sa va grabiti sa scapati dintr-o situatie, astfel puteti cadea cu usurinta, iar purtarea castii este cea mai sigura si intelepta decizie. Majoritatea produselor sunt livrate cu tampoane moi care pot fi adaugate sau eliminate pentru a asigura potrivirea pe cap cat si confortul utilizatorului; curele reglabile pentru barbie sunt oferite pe majoritatea modelelor.

ATAIRSOFT Tactical Helmet taste airsoft

ATAIRSOFT Tactical Helmet

Aspect militar. Aceasta casca este deosebit de buna, deoarece are un sistem reglabil si include sine ris pentru accesorii pentru casca, cum ar fi lanterne, came GoPro si alte accesorii. Este dotata cu tampoane pentru a facilita confortul capului atunci cand jucati.

In general, aceasta casca ar merge excelent cu o jumatate de masca de fata si un set de ochelari, este o piesa placuta pentru un incepator sau pentru un jucator avansat si poate oferi suficienta protectie.

Aspecte pozitive: reglabila, confortabila, sina de fixare.

Aspecte negative: fara protectiea a fetei inclusa, ventilatie redusa.

Jadedragon MICH 2000 Style ACH Tactical Helmet taste airsoft

Jadedragon MICH 2000 Style ACH Tactical Helmet

Aspect forte speciale. Permite atasamente GoPro si alte accesorii, are o carcasa foarte robusta, cu captuseala confortabila, acest lucru este important. Casca este usoara si poate fi scoasa usor in situatii de urgenta, ceea ce o face ideala pentru tintirea rapida. In general, casca este dura, durabila si este o piesa excelenta pentru persoanele incepatoare in sportul de airsoft.

Aspecte pozitive: durabila, greutate redusa, potrivire perfecta pe cap mediu.

Aspecte negative: marime fixa, pret ridicat.

OneTigris Tactical Integrated Helmet taste airsoft

OneTigris Tactical Integrated Helmet

Aceasta casca este o casca tactica excelenta, intrucat vine cu o masca faciala, oferindu-va o protectie 100%, ceea ce este uimitor pentru incepatorii care doresc sa joace airsoft.

Lentilele au un tratament anti-ceata care previne orice problema de vizibilitate, iar daca nu doriti masca faciala, o puteti detasa cu usurinta. La fel ca majoritatea castilor vine cu sina ris reglabila pentru toate tipurile de accesorii. Deoarece este o casca all-in-one, este excelenta pentru toate mediile pe care le veti intalni, de asemenea, foarte durabila la impact mare.

Aspecte pozitive: Protectie a fetei 100%, excelenta pentru incepatori, usor si simplu de utilizat, aerisire perfecta.

Aspecte negative: vizibilitate redusa pe partea inferioara, pret ridicat.

Generic Tactical Wargame SWAT Police Hat taste airsoft

Generic Tactical Wargame SWAT Police Hat

Aceasta casca este grozava pentru cei care doresc un aspect specializat pentru airsoft. Casca ar merge excelent cu o masca decenta pentru a reduce riscul de ranire. Este o casca foarte usoara care cantareste 580 g, si care este potrivita pentru acei jucatori care sunt mereu in miscare.

Are cel mai accesibil cost cu un aspect realist pentru airsoft, ce ofera o carcasa groasa si robusta pentru cei cu un buget care nu isi poat permite modele de ultima generatie.

Aspecte pozitive: durabila, protectie buna, cost redus.

Aspecte negative: ventilatie redusa, nu permite atasamente.

Raptors Tactical RTV Helmet taste airsoft

Raptors Tactical RTV Helmet

Aceasta casca are un report excelent calitate-pret pentru incepatorii in airsoft. Are totate caracteristicile necesare pentru a incepe si face treaba atunci cand va protejati capul. Are tampoane interne detasabile si reglabile pentru a o face cat mai confortabila posibil atunci cand va aflati in acele situatii dificile.

In general, este o casca excelenta pentru cei care au un buget si nu isi permit sa cumpere echipament scump.

Aspecte pozitive: cost redus, tempoane moi, ventilaie,

Aspecte negative: protectia fetei nu este inclusa.

Sursa si credite :

Apasa clopotelul din dreapta (vizibil in Chrome) pentru abonare.