Tipuri de veste tactice in airsoft

Atunci cand vine vorba despre protectia frontala, sau pur si simplu de modalitatea de a sustine cat mai multe incarcatoare sau echipamente specifice jocului de airsoft, putem vorbi despre cateva veste tactice ce se remarca individual.

Vestele tactice aduc jocului realismul dorit si nu numai; ele ne ajuta sa fim mereu pregatiti si sa avem la indemana tot ceea ce avem nevoie pe parcursul reprizei de airsoft. Mai jos vom detalia cateva particularitati ale celor mai uzuale veste tactice.

plate carrier taste airsoft team

Vesta tip Plate Carrier Multi-Quick Release

Platforma cu placi (burete sau poliester, nu sunt incluse) cu eliberare rapida, este un suport conceput pentru a satisface nevoia unui acesoriu ce are o capacitate mare de incarcare, posibilitatea unei dezechipari rapide, in combinatie cu un confort ridicat si modularitate.

Sistemul Molle de pe panoul frontal permite atasarea unui buzunar ce poate gazdui un recipient de apa de diferite marimi si, daca este necesar puteti atasa o replica direct pe piept. Lateral pot fi atasate pana la 4 mag holstere iar curelele de umar sunt in monobloc cu structura panoului din spate cu consistenia semirigida, ceea ce permite un confort deosebit.

Sistemul de eliberare rapida cu care este echipat aceasta vesta este alcatuit din patru carlige pozitionate in punctele cardinale de pe partile laterale ale panoului frontal in corespondenta cu bretelele, care sunt eliberate prin tragerea tijei de legatura corespunzatoare.

Vesta tip Flyye MOLLE RRV

Calitatea si usurinta stilului MOLLE Rhodesian Recon Vest este platforma frontala MOLLE cu capacitatea de a transporta o placa balistica in interior (poate atenua pana la disparitie durerea si zgomotul produs de BB, fapt ce te poate transforma involuntar intr-un nemuritor, se recomanda burete sau poliester pentru realism in airsoft).

Vesta ofera atat o mobilitate ridicata, cat si o capacitate mare de incarcare datorita chingilor rezistente plasate pe intreaga vesta. Curelele de umar captusite pot fi pozitionate drept sau, pentru o potrivire mai sigura, pot fi incrucisate in spate si se potriveste cu un numar de puncte de fixare MBSS. 

Realizata conform specificatiilor militare, contine curele pentru chingi MOLLE pentru atasarea holsterelor MOLLE, puncte de atasare MBSS pe umeri, dimensiune reglabila, dorsal frontal pliabil, curele de umar reglabile, catarame si accesorii cu eliberare rapida.

Vesta tip Modular Operator Plate Carrier

Vesta Operator Plate Carrier este, fara indoiala, un raspuns la toate nevoile de incarcare a persoanelor interesate de armata. Aceasta vesta perfect conceputa are tot ceea ce v-ati astepta de la echipamentul sistemului MOLLE: chingi de mare greutate plasate pe intreaga vesta pentru atasamente modulare.

Vine cu panouri frontal si spate, ambele captusite cu plasa de aer moale, cu compartimente interne speciale pentru placi de armura moi sau dure (totusi placile nu sunt incluse). In plus, panoul frontal este prevazut cu un buzunar frontal situat central pentru acces usor la harti, carnet de notite sau echipamente utilitare. Ambele panouri sunt conectate la nivelul taliei cu o curea de talie interna reglabila cu cleme cu eliberare rapida. Exista, de asemenea, o banda interna reglabila integrata, cu sectiune elastica, cu doua buzunare laterale de utilitate cu deschideri din velcro si garnituri metalice in partea de jos.

molle vest minus taste airsoft team

Vesta tip MOLLE minus Chestrig

MOLLEminus Chestrig – un aparat toracic ultra-usor, flexibil, compatibil MOLLE minus greutatea, minus volumul, perfect pentru jocurile de  CQB.

Aceasta platforma are grila de sloturi actualizata pentru mai multe optiuni de montare a holsterelor si accesoriilor cu o capacitate echivalenta de 12 coloane MOLLE latime si 6 randuri inaltime. Hamul de umar detasabil este proiectat pentru a fi confortabil, cu profil redus si respiratie libera, construit cu laminat cu plasa ULTRAcomp, care este pe deplin compatibila MOLLE si ofera un canal de ghidare pentru cabluri si tuburi de hidratare. Curelele pot fi ajustate pentru diferite dimensiuni ale corpului si pot fi utilizate cu sau fara armura sau imbracaminte exterioara si este considerata o „marime unica ce se potriveste majoritatii”.

La jumatate din grosimea unui centimetru, panoul principal ULTRAcomp este rezistent la flacara, ramane uscat si usor, cu o durabilitate incredibila, MOLLE minus este tehnologia revolutionara de utilizare a sloturilor taiate cu laser pentru a crea o platforma complet compatibila cu MOLLE. Acest lucru reduce drastic greutatea si complexitatea traditionalelor chingi de deasupra nailonului si creste foarte mult precizia, fara grija buclelor MOLLE subdimensionate sau gresite.

 

Sursa si credite :

Apasa clopotelul din dreapta (vizibil in Chrome) pentru abonare.